Hissikeskus

Huolto
Ammattitaitoisen ja vastuuntuntoisen henkilökuntamme tavoitteena on pitää hissi jatkuvasti turvallisena ja toimivana, huolto-ohjelman mukaisin toimenpitein. Määritämme laitekohtaisen ja yksilöllisen huolto-ohjelman laitteen iän, tyypin, käyttöolosuhteiden sekä käyttömäärän mukaan. Oikeanlaisella huollolla vanhankin hissin elinkaarta voidaan jatkaa tuntuvasti. Varastostamme löytyy kattavasti osia myös vanhoihin, eri valmistajien hisseihin. Nykyaikaiset tuotantotilamme mahdollistavat vaativienkin osien valmistuksen ja korjauksen. Käytössämme on laaja ja asiantunteva alihankkijoiden ja yhteistyökumppaneiden verkosto, joiden palveluita käytämme tarpeen mukaan oman henkilökuntamme lisäksi.
Uudet hissit
Toimitamme laadukkaita ja toimivia ratkaisuja asuin- ja liikekiinteistöihin. Turvallisuus ja toimivuus ovat hissin tärkeimpiä ominaisuuksia. Me suunnittelemme hissin joka toimii. Myös silmälle. Uudet hissit suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiveiden
mukaisesti. Suunnittelu, hankinnat ja työt toteutetaan Suomessa voimassaolevien lakien, asetusten ja viranomaismääräysten mukaisesti sekä noudattamalla asiakkaan asettamia erityisvaatimuksia.

Yhteystiedot

  • mailinfo@kaartinenmotorsport.fi

Vauhdissa mukana