SSC Alastaro

Star Service Cup kausi 2019 saatiin paketoitua viime viikonloppuna Alastarossa. Mukana olivat ainoastaan SCC-kuskit superbike sm-sarjan lopettaessa Motoparkissa jo pari viikkoa aikaisemmin. Lauantaiksi säätiedotus lupasi hyvää, eli sadetta. 

Tulokset:

Luokka

Kuski

Sija / La

Sija / Su

Star Service Cup

Honkanen Petri

3

9

 

#73 Honkanen Petri

Vettä tosiaan saatiikin aika-ajoihin ja itse kisaan. Aika-ajoissa sija 3. ja sama sija piti kisassakin. Eli kauden toinen podiumi oli tosiasia. Kisassa ajoin pitkään toisena mutta Las-Palmasin jarruissa löysin taas välivapaan, mutka meni leveäksi ja länsinaapurin kaveri kuittasi ohi. Palataampa vielä aika-ajoihin, josta annan itselleni kauden parhaan suorituksen maininnan. Lähdin aika-ajoihin nimittäin aivan finaalissa olevalla takarenkaalla. Vettä tuli taivaalta railakkaasti ja rata oli todella märkä. Pyörä luisteli, liukui ja veivasi mutta pystyssä pysyttiin ja vain kerran menin hiekalle mutta silti tulos oli mainio. Sunnutaina sitten ajettiin kuivalla kelillä 20-kierroksen spesiaalikisa josta tuloksena sinällään laimea 9. sija. Positiivisesti pitää kuitenkin todeta, että kierrosajoissa ero kärkeen oli enää alle 2 sekuntia kun se vielä heinäkuussa oli 5 sekuntia.

Kausi 2019 sisälsi monenlaista suorittamista, josta ensimmäisenä esille nousee Pärnun ja Alastaron podiumit. Vesisateella ajo siis kulkee. Startit ovat poikkeuksetta olleet myös vahvaa suorittamista. Myöskin kaatuminen RR-pyörällä tuli koettua motoparkissa. Kuivalla ajoa on ollut reilun vuoden RR-kokemuksesta johtuen sen verran vähän, että töitä sillä saralla vielä riittää. Nyt siirrytään pikkuhiljaa enduron ja jääradan pariin ja keväällä jatketaan samassa luokassa samalla kalustolla. Ensivuotta ajatellen lisälatausta tuo uusi kotirata, Kymi-ring, jonne pääsyä odotellaan vesi kielellä. Sain kunnian tutustua tähän rataan auton ratista ja täytyypä todeta, että kyseessä on Suomen mittakaavassa haastavuudeltaan ihan omaa luokkaansa oleva rata.

Tässä vaiheessa haluan kiittää sponsoreita ja kilpakumppaneita Erityiskiitokset menevät loistavalle KMS porukalle: Rautsille, Raimolle,Panulle,Anna-Sofialle,Tompalle, Markolle, Jarnolle ja Akille hyvästä meinigistä läpi kauden!

#apriliafinland #bearacer #hemk #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #rautsinpaja #ruuhijärvi #silkolene #whatsinyourbike

 

 

Last modified on Saturday, 28 September 2019 20:42

Yhteystiedot

  • mailinfo@kaartinenmotorsport.fi

Vauhdissa mukana