SM Motopark part 1

  •  
Suomen road racing kauden avaus tapahtui Virtasalmella Motoparkissa jossa ajettiin SM sarjan ensimmäinen kilpailu. Kaartinen Motorsportista oli kaikki paikalla niin kuljettajat kuin avustajatkin ottamassa  vastaan "tulikastetta".  Vähän meni vielä opetellessa mutta avaus oli lupauksia herättävä. Perjantaina varikon yli pyyhkäisi hirmuinen ukkosrintama joka sai radan ja varikon tulvimaan ja hetken matkaa oli myös sähkötkin kateissa kun salama iski rata-alueelle. Molempina kilpailupäivinä satoi myös hetken vettä joka antaa oman mausteensa varikkotoimiin.

jr

Tulokset:

Luokka

Kuski

Sija / La

Sija / Su

Star Service Cup

Honkanen Petri

9

10

Superbike

Kaartinen Tomi

18

13

Retro Superbike

Rinteelä Marko

5

5

Superbike

Sinkkonen Jarno

14

17

Superbike

Valkila Aki

7

18

Superbike 

SSC

Retro SBK 

 

#73 Honkanen Petri

Lauantaina ajettu uran ensimmäinen sadekisa ajeltiin varovaisen varmasti ilman riskejä.Sateessa ajaminen oli hieno kokemus, eikä jatkossa sadetta pelätä, sitä odotetaan.  Sunnuntain kuivan kelin kisa oli omalta osaltani vaikea ja tulokseen ei voi olla tyytyväinen. Pyörä toimi hyvin mies ei. Seuraavaksi keskitytään kuljettajan suorituskyvyn parantamiseen. 

#apriliafinland #bearacer #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #rautsinpaja #ruuhijärvi #silkolene #whatsinyourbike

ph1

ph2

#23 Kaartinen Tomi

Tulikaste isolla pyörällä on otettu! Tunnelmat on kaksijakoiset. Loistavasti sujuneen aika-ajon tuloksena 4. nopein aika ja vähän muiden kuljettajien avustuksella ensimmäisen kerran eturivin paikka kolmannesta ruudusta. Lauantain kisa päättyi harmittavasti kuudennelta sijalta pyllähdykseen rankkasateen tekemään “vesiesteeseen” maalisuoran alussa pitkäksi menneen jarrutuksen paluulenkillä radalle. Sunnuntain lähdössä en pystynyt täysipainoiseen suoritukseen kipeytyneen käden takia. Nyt parannellaan käsi kuntoon ja aletaan valmistautuminen Kemoran kisaan! 

#apriliafinland #bearacer #hissikeskus  #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #lvilamartini #marwe #omapanimo #rautsinpaja  #rotavele #silkolene #telepatrol #vehto #whatsinyourbike

grid1

tk1

tk4

#267 Rinteelä Marko

Hyvässä seurassa, mukava viikonloppu. Sää oli vaihteleva, satoi ja paistoi, mutta lämmintä piisasi +32 asteen verran varjossa. Hikisiä kuljettajia ja kuumia koneita. Tiimin huolto toimi myös äärirajoilla. Ajat parani joka setillä. Kisat aika-ajoa lukuunottamatta meni todella hyvin. Lähdin alittamaan 1.40 kierrosaikaa, joka alittui kilpailussa 1.38. Oli kovaa vääntöä Kawasaki ZXR-750 RR ja Suzuki GSX-R 750 SRAD pyörien  kanssa. Honda VFR 750 RP pyörä toimii hyvin. Samassa kilpailussa edustettuna myös Yamahat FZR 1000 R ja YZF 750 RR. Seuraava  isompi koettelemus Kemorassa 29.-30.6 , välissä vielä SVKMK CUP kilpailu Botnia Ringillä Jurvassa. 

#kaartinenmotorsports #lahdenupseerikerho #lvilamartini #rautsinpaja

mr1

mr3

mr2

#44 Sinkkonen Jarno

Odotukset viikonloppuun olivat hieman pelonsekaiset, sillä alustan asentoa ei aiemmin oltu saatu toimimaan ja nyt lähdettiin uusilla vanhoilla asetuksilla liikkeelle. Perjantaina vahvistui, että suunta oli oikea ja vanhoista ennätyksistä jäätiin enää alle sekunti. Aika-ajo sujui hyvin, mutta samaa vauhtia en saanut pidettyä kisoissa. Kisat olivat kyllä fyysisesti rankkoja kierrosmäärän ollessa 13 ja kelin todella kuuma. Lauantain sijoitus oli 14. ja sunnuntain 17., joihin jää siis parannettavaa. Jotakin on siis hampaankolossa eli onneksi on elokuun revanssi tiedossa! 

Plussaa:

  • Ekat SM-pisteet ikinä
  • Sateella oli kiva ajaa (ei tullut siis kaatoa)
  • Tiimihenki oli huippu

Miinusta:

  • Vauhtia olisi pitänyt olla enemmän
  • Lisää säätötyötä on vielä tiedossa. 

#apriliafinland #bearacer #cami #corsenero #finnbiotech #hämeentraktorihuolto #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #oxline #penexon #rautsinpaja #rkeristys #silkolene #whatsinyourbike

js1

js3

js2

#87 Valkila Aki

Fiilis on vähän turhautunut kun jäi vauhti telineisiin. Ison pyörän startti ei ole ihan triviaali juttu kaikesta automatiikasta huolimatta ja sitä on opeteltava. Se on kuitenkin varma että Apriliassa on potentiaalia kunhan saadaan pyörä osumaan paremmin käteen. 

#apriliafinland #bearacer #eurowagon #gatemania #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #rautsinpaja #silkolene #vala #whatsinyourbike

av2

av3

Last modified on Thursday, 13 June 2019 18:53
More in this category: « SVKMK Kemora SM Pärnu »

Yhteystiedot

  • mailinfo@kaartinenmotorsport.fi

Vauhdissa mukana