SM Pärnu

Pärnun sateen säestämästä kisaviikolopusta jäi kahtiajakoiset tunnelmat: kaksi podium sijaa hyvällä ajolla  / neljä epäonnista kaatoa. Joka tapauksessa kauden ensimmäiset podiumit Aprilialle lupaa hyvää loppukauden kisoihin Alastaroon ja Virtasalmelle.

Tulokset:

Luokka

Kuski

Sija / La

Sija / Su

Star Service Cup

Honkanen Petri

3

6

Superbike

Kaartinen Tomi

2

--

Superbike

Sinkkonen Jarno

16

11

Superbike

Valkila Aki

--

--

Superbike 

SSC

 

#73 Honkanen Petri

Lauantainan Aprilia teamin podium paikkojen kuparinen saatiin rikki kun Petri ajoi Star Service Cup:n kilpailussa kolmannelle sijalle. Vesisateessa ajettu kisa keskeytettiin kaatumisen takia ja tarvittiin toinen startti sijoitusten ratkaisemiseksi. Hyvät startit molemmissa lähdöissä sekä oma rauhallinen ajo ilman riskejä toivat Petrin uran ensimmäisen RR-podiumin ja fiilis on huipussaan. 

 Sunnuntaina päästiin ajamaan race 2 kuivalla kelillä, josta saldona SSC-luokan sija 6. Uutena kokemuksena Petri pääsi ajamaan rr-kisan kärjessä, kiitos onnistuneiden starttien, joista kummastakin tuli holeshotit!. Vauhti ei vielä riitä kärkiporukalle kuivalla mutta ero kaventui selvästi. Tunnelma on nyt korkealla. Seuraavaksi kolmas uusi kisarata putkeen, eli Alastaro. Nähdään siellä!  

#kaartinenmotorsport #apriliafinland #rautsinpaja #espoonomapanimo #keljonkonehuolto #whatsinyourbike #silkolene #bearacer #apriliarsv4 #hemk #ruuhijärvi

 

#23 Kaartinen Tomi

Perjantaina päästiin ajamaan vaan 15 kierrosta mutta pyörä tuntui hyvältä. Lauantain aika-ajoista 4. ruutuun. Startista sadekisan kärkeen mutta ei karkuun.. ajoin melkein koko kilpailun kolmantena kunnes löysin ohituspaikan ja nousin toiseksi. Hieno päivä kaikin puolin kun sadekelin säädöt löytyivät ja vauhti oli sen mukaista.. elämäni ensimmäinen Superbike podium paikka saavutettu!

Sunnuntaina otin taas hyvän startin ja hetken kestin näköetäisyydellä Kuparisesta. Mikrosekunnin kestänyt ajatuskatkos ajoi minut aavistuksen leveäksi pääsuoran jälkeen oikealle taittuvassa mutkassa jonka seurauksena jarrutin eturenkaan alta likaisessa ulkokurvissa. En muista koska on ottanut päähän niin paljon viimeksi... KESKITY!! Kisoista jäi kaikesta huolimatta erittäin hyvä fiilis ja Alastarolla pidetään taas tosissaan hauskaa!

#apriliafinland #bearacer #hissikeskus  #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #marwe #omapanimo #rautsinpaja  #rotavele #silkolene #telepatrol #vehto #whatsinyourbike

 

 

#44 Sinkkonen Jarno

Ekaa kertaa oikein ulkomaille kilpailemaan. Sellainen oli alkuasetelma ja ensimmäinen oli myös kosketus tuohon Auto24:n rataan. Perjantain harjoittelut jäivät olosuhteiden vuoksi vähiin ja vasta aika-ajon aikana alkoi saada kunnolla käsitystä ajamisesta. Tuloksena oli 16. sija. Molemmat kilpailut ajettiin sadekelissä. Lauantaina matka päättyi oudon takarenkaan pidon menetyksen vuoksi ekalla kierroksella -kenties öljyä? Sunnuntaina ajo päättyi kierroksella 10 ajovirheeseen, kun avasin kaasun märän kanttarin päällä vikassa mutkassa, jolloin päädyin halaamaan asfalttia hieman railakkaammin kuin olisin toivonut. Vähäisempi tuttavuus olisi ollut riittävä, sillä samaa kamaa se on kuin Suomessakin. Sijoitukseksi jäi edelliseltä kierrokselta sija 11.

Plussaa:

  • Uudet enkat uudella radalla
  • Pysyin lähes ehjänä kaadoista huolimatta
  • Saatiin ekat pytyt tallille Tomin ja Petrin toimesta!

Miinusta:

  • Sunnuntaina pisteille tuli kova hinta monessakin eri mielessä
  • Sainko sadekelistä peikon harteilleni?
  • Kaatoja sattui tiimiin turhan paljon

#apriliafinland #bearacer #cami #corsenero #finnbiotech #hämeentraktorihuolto #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #oxline #penexon #rautsinpaja #rkeristys #silkolene #whatsinyourbike 

 

Last modified on Friday, 19 July 2019 07:25

Yhteystiedot

  • mailinfo@kaartinenmotorsport.fi

Vauhdissa mukana