SM Motopark part II

SM sarjan viimeinen osakilpailu käytiin Virtasalmella. Kisat saatiin vietyä läpi vielä kesäisissä sääolosuhteissa. Teamin suoritus kisassa oli nousujohteinen mutta Tomin harmillinen kaatuminen viimeisessä erässä jätti karvaan maun viikonlopusta.

Tulokset:

Luokka

Kuski

Sija / La

Sija / Su

Star Service Cup

Honkanen Petri

--

5

Superbike

Kaartinen Tomi

3

--

Superbike

Sinkkonen Jarno

14

14

Superbike 

SSC

 

#73 Honkanen Petri

Vuoden 2019 Finnish superbike-sarja saatiin päätökseen Virtasalmen Motoparkissa viime viikonloppuna. Viikonloppu aloitettiin perinteisesti perjantain treeneillä, jotka sujuivat hienossa kelissä, kuten koko viikonloppukin. Lauantain aika-ajoihin lähdettiin hakemaan uutta ennätystä hieman kehiteyllä ajoasennolla. Homma pelasikin varsin mallikkaasti. Ennätys parantui yli 3 sekuntia ja kärkeen eroa jäi vain 0,5 sekuntia. Uusi ennätys kirjataan 1.31.7. Tämä olikin selkeästi uran parasta kyytiä kuivalla kelillä. Sain otettua ensimmäisen erän startin ja ajelin kärjessä muutaman kierroksen. Ajo oli  kuitenkin sen verran pehmeää, että neljännelle kierrokselle lähdettäessä olin pudonnut sijalle 4. kuitenkin tiukasti kärkiryhmän mukana. Seuraavaksi oli vuorossa uuden road-racing kokemuksen vuoro, nimittäin kaatuminen kisatilanteessa. Ei siinä paljon polvella ehditty peliä pystyyn nostamaan, kun etupää lähti alta radan toiseksi viimeisessä mutkassa. Kuski istumaan rengasvallin päälle seuraamaan kisoja aitiopaikalta todetakseen, että seuraavalla kierroksella kisa keskeytettiin punalipulla kaatumisen vuoksi. Hyvää omassa lipassa oli se, että pyörä ja kuski selvisivät tilanteessa käytännössä vaurioitta.

Sunnuntain kisaan pääsin starttaamaan ruudusta neljä, josta nousin lähdössä sijalle 3. Siitä ajeltiin varovaisesti maaliin ja saldona sija 5, joka oli kuitenkin uran paras sijoitus kuivalla.  Viikonlopun saldoon on syytä olla tyytyväinen, kaadosta huolimatta. Ennätys parani selkeästi ja ero kärkeen oli koko viikonlopun ajan alle sekunti. Jokainen kierros sisälsi nipun virheitä, joten parannettavaa vielä jäi tuleviin koitoksiin.  Lippoja tässä lajissa tulee ja se on osa moottoriurheilijan kasvuprosessia. SSC-sarja jatkuu vielä  syyskuun Alastaron viikonlopun verran, jonne lähdetään parantamaan ennätystä vähintään Motoparkin mitalla. Kiitokset menevät jälleen sponsoreille, kilpakumppaneille ja tietysti huipputiimille.

#apriliafinland #bearacer #hemk #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #rautsinpaja #ruuhijärvi #silkolene #whatsinyourbike

 

#23 Kaartinen Tomi

Kauden päätöskisasta jäi hyvä fiilis tulevaan kauteen. Lauantaina aika-ajojen 3. ja onnistuneella startilla pidin paikkani ekalta kierrokselta maaliin asti! Sunnuntaina kiristin kilpailuvauhtiani sekunnilla ja miekkailin kakkospaikasta kunnes keula lähti alta viimeisellä kierroksella ja näin ollen keskeytys kolmannelta sijalta. Kuten sanottu viikonloppu oli nousujohteinen ja tiedän olevani tarpeeksi nopea kamppailemaan podiumista radalla ku radalla!

 #apriliafinland #bearacer #hissikeskus  #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto #lahdenautolasikeskus #marwe #omapanimo #rautsinpaja #rotavele #silkolene #telepatrol #vehto #whatsinyourbike

 

#44 Sinkkonen Jarno

Kauden viimeinen kätkee sisäänsä ajatuksen, että nyt annetaan kaikki mitä löytyy ja hinnalla millä hyvänsä. No tällä kertaa suoritusta leimasi ehkä pikemminkin varovaisuus kuin äärimmäinen rohkeus. Omasta vauhdista jäätiin varovaisien jarrujen vuoksi merkittävästi eikä ennätyksiä rikottu. Perjantaina haetut uudet välitykset sekoittivat ajoa ja lopulta palattiinkin vanhaan. 

Tuloksena oli lauantain kilpailusta sija 14., vaikka pääsinkin nyt ajamaan hivenen kilpaa ei sijoitus silti ole mairitteleva. Sama sija oli saldona myös sunnuntain kisasta ja kuin luontaisena jatkumona se on myös lopullinen sijoitus sarjataulukossa. Olo on pettynyt ja jatkon osalta täytyy pohtia mitä ensi vuonna tehdään. Jatkuuko kilpaileminen ja jos jatkuu, niin missä luokassa. Kiitos koko tiimille, ystäville ja tukijoille, joiden ansiosta tämän vuoden kilpaileminen oli mahdollista.

 #apriliafinland #bearacer #cami #corsenero #finnbiotech #hämeentraktorihuolto #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #oxline #penexon #rautsinpaja #rkeristys #silkolene #whatsinyourbike

 

 

Last modified on Tuesday, 24 September 2019 21:18

Yhteystiedot

  • mailinfo@kaartinenmotorsport.fi

Vauhdissa mukana