SM Kemora

Kauden toinen SM osakilpailu käytiin kemoralla. Vauhti alkaa pikkuhiljaa löytymään ja kuljettajat kaikissa luokissa ovat hyvin kamppailuissa mukana. Superbikessa viikonlopun saldona oli Akin 4. ja Tomi 5.s sija jota tässä seurassa luokkatulokkaille voi pitää hyvänä tuloksena. Startit ison luokan kalustolla ei ole helppoja ja niihin täytyy panostaa että päästään ajamaan käkisijoista heti ensimmäisellä kierroksella. 

 

Tulokset:

Luokka

Kuski

Sija / La

Sija / Su

Star Service Cup

Honkanen Petri

13 

 11

Superbike

Kaartinen Tomi

 9

Retro Superbike

Rinteelä Marko

 --

Superbike

Sinkkonen Jarno

14 

11 

Superbike

Valkila Aki

 4

 --

Superbike 

SSC

Retro SBK 

 

#73 Honkanen Petri

Ensikosketus Kemoraan suoritettu.  Rata oli itselleni todella hankala opittava mutta kierrosaika parani 4:llä sekunnilla viikonlopun aikana. Kierrosaikojen vaihteluväli jäi vain liian suureksi. Pyörää saatiin säädettyä vieläkin enemmän hanskaan sopivammaksi mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen.Tästä eteenpäin mielenkiinnolla kohti seuraavaa uutta ratakokemusta eli Pärnua.

#apriliafinland #bearacer #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #rautsinpaja #ruuhijärvi #silkolene #whatsinyourbike

grid1

grid1

 

#23 Kaartinen Tomi

Perjantain harjoituksissa taisteltiin etujarrun kanssa ja jos joku sanoo että vaihtamalla ei parane niin valehtelee.. Lainajarrulla mentiin aika-ajoihin ja kisaan. Luokattoman huonolla startilla liikenteeseen mutta maalissa kuitenkin 9. Sunnuntaina kilpailussa sija 5. Nyt harjoitellaan startteja ennen seuraavaa kilpailua koska vauhti riittää vielä korkeammalle.

#apriliafinland #bearacer #hissikeskus  #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #marwe #omapanimo #rautsinpaja  #rotavele #silkolene #telepatrol #vehto #whatsinyourbike 

grid1

grid1

grid1

 

#267 Rinteelä Marko

Perjantaina neljä settiä harjotuksia. Joka setillä kulki vaan paremmin ja fiilis korkealla. Hyvät lähtökohdat viikonlopun kilpailuihin. Lauantain aika-ajot sateella oli pientä hapuilua, mutta lopputulos ok. Kilpailu oli  todella huikeaa vääntöä meidän neljän kesken. Hakala Kawalla (#60), Siimestö Kawalla (#23) ja Hurme Suzukilla (#3)  Ahdasta oli. Voittoon kumminkin ajoi Pietilä (#75), toiseksi Mäkiniemi (#30) ja kolmas Lampinen (#13) . Oma sijoitus viides. Sunnuntain warmupissa neljänneksi paras aika. Siitä  lähdettiin todella suurin odotuksin ja hyvällä fiiliksellä. Pyörän säätöjä hieman muuteltiin. Kilpailussa hyvä lähtö ja neljänneltä sijalta kolmannella kierroksella, kolmannessa mutkassa lähti keula alta. Itse vähän mustelmilla, mutta pyörä aika huonossa kunnossa. Honda kuntoon seuraavaan kilpailuun samalle radalle, SVKMK CUP kilpailu 20-21.7 ja heti seuraavana viikonloppuna Alastarolla SM. Kiirettä pitää?

#kaartinenmotorsports #lahdenupseerikerho #lvilamartini #rautsinpaja #uponor

grid1

grid1

grid1

 

#44 Sinkkonen Jarno

Kemoran viikonlopun tavoitteena oli päästä kisassa kympin sakkiin ja parantaa omaa ennätystä. Näistä jälkimmäinen toteutui, mitta ei ihan niin paljon kun olisin toivonut. Lauantaina pääsin taas ajamaan sateeseen aika-ajossa ja kahden lupaavan high siderin alun pelasti Aprilian tekniikka, kun en meinannut uskoa että rata on oikeasti liukas! Ajo meni kuitenkin mukavasti ja sain lähtöruuduksi sijan 11. Lauantain kisaan jäi sademoodi päälle ja sijoitus oli sen mukainen eli 14. Sunnuntain warm upin yritin ottaa sitten kovempaa, jotta kilpailu sujuisi paremmin. Kisassa ajoinkin sitten ekan kerran alle 1:12, ja sijoitus oli 11.

Plussaa:

  • Oma ennätys rikkoontui
  • Tallikaverit ajoivat kilpailukykyisiä aikoja ja sijoituksia!
  • Keli ei ollut mahdottoman kuuma

Miinusta:

  • Lauantain kisasta puuttunut raivo
  • Ajolinjaan jäi vieläkin parannettavaa
  • Kilpailua ennen en ollut päässyt ajamaan Kemoraan tänä vuonna

#apriliafinland #bearacer #cami #corsenero #finnbiotech #hämeentraktorihuolto #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #oxline #penexon #rautsinpaja #rkeristys #silkolene #whatsinyourbike 

grid1

grid1

grid1

#87 Valkila Aki

Lauantai: Aika-ajossa sateella pyörä tuntui hyvältä. Kuivalla tiedettiin ettei vielä olla siellä missä haluttais pyörän kanssa. Kisassa yksisteen ajettu 4.sija. Sunnuntai: warmuppiin muutettiin  pyörää pirusti ja alkokin tuntumaan paremmalta. Kisassa otin taas huonon lähdön ja jäin painimaan keskiryhmää kunnes kaveri edessä kaatu ja vei minut mukanaan. Hyvää kisoissa oli että kun pyörä tuntuu hyvältä niin kyyti kyllä riittää ajaa hyvistä sijoista kilpaa.

#apriliafinland #bearacer #eurowagon #gatemania #kaartinenmotorsports #keljonkonehuolto  #omapanimo #rautsinpaja #silkolene #vala #whatsinyourbike 

grid1

grid1

grid1

 

 

Last modified on Tuesday, 09 July 2019 11:03

Yhteystiedot

  • mailinfo@kaartinenmotorsport.fi

Vauhdissa mukana